24-25.2

HEJ! Tänkte uppdatera med information om vad jag gjort igår och vad som ska ske ikväll. Igår hade vi en lite speciell dag, nämligen friluftseftermiddag. Vi började dagen med 3 vanliga timmar, sedan mat och sedan begav vi oss till våra grupper och program. Jag hade valt att åka slalom/snowboard. Jag åkte snowboard med en av mina kompisars snowboard. Vi hade superkul, åt korv, drack saft och åkte ännu mer snowboard. På kvällen hade vi först vanlig fotbollsträning i Adidashallen och efter det testade vi våra nya spelkläder. Hela igårdagen kändest alldeles som en fredag, nåjaa. Ikväll ska jag troligtvis på springträning i Vasa och sedan blir det väl bara att ta det lugnt. Hoppas på en skön fredag imorgon så hörs vi..
Puss & Kram <3
 

1 månad sedan sist...

Förlåååt, en månad sedan utan uppdatering. Jag skulle borda skämmas, nåjaa...
Under denna period har jag helt ärligt haft ett väldigt tråkigt liv. Så i själva verket skulle det varit väldigt tråkiga inlägg. Läxor, skola och träning har varit på schemat. Vi har också haft vår provperiod så där får ni en till ursäkt över varför bloggen stått tom. 
Fortsätter till detta att det bara är EN VECKA KVAR OCH VI FÅR SPORTLOV!!! Jag är såå taggad, ser framemot varje dag under denna vecka. Imorgon har jag ingen "tung" skoldag heller och på kvällen blir det en efterlängtad fysträning. Tänkte faktiskt inte berätta mera om denna vecka utan kommer uppdatera om någon dag! 
Hoppas att ni haft en bra start på veckan så hörs vi snart 
Puss & kram <3 

wilmajohannaa.blogg.se

finlandssvensk tjej på 14 år som bor i en liten by <3

RSS 2.0